All right stop! Collaborate and listen (Sharing Points)

August 16, 2006

Vista and VMware

Filed under: Vista/MOSS — stephenmuller @ 10:48 pm

Last week or so I took the plunge and installed Vista beta 2 on my laptop. No not as a VM image but as the base operating system. I was fully prepared for the problems its is after all still beta.

It ran fine, there were the obvious speed problems the explorer did my head in, but I wanted to use it get a an understading of it with office and most of all run it with a VM with MOSS on.

BUT VM just wouldnt work properly, if I did get it working the network would not bridge to the hosts network so I couldnt connect. Then I couldnt even get it working at all due to the fact I un-installed it and re-installed it.

Since my life revolves around the use of VM Images and demos I had to grudgingly reinstall XP as the host.

My whinge is this; yes I know it is beta (I suspect more people need to be aware of this) but I did expect VM to be more helpful and forthcoming with some assistance on this as a few people have had problems. For those who want to try harder than I there is a link here.

http://www.vmware.com/community/thread.jspa?messageID=426740&#426740

There are also some other posts on this forum just search for Vista +Host.

Oh Vista is still a beta if you dont like it dont use it. And wait. And wait. And wait.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: